Bekæmpe væggelus selv !?

Bekæmpe væggelus – Proff.

Kan man selv bekæmpe væggelus, eller er det en dårlig idé ?

bekæmpe væggelus

BEKÆMPE VÆGGELUS PROFF.

Lad det være sagt med det samme. Forsøg ikke selv bekæmpe væggelus med gift eller andre midler!

Vi vil gerne understrege at selv om, vi er partiske, så prøver dette site ikke at indikere, at vi er de eneste, der kan bekæmpe væggelus korrekt.  Der findes en lang række skadedyrsfirmaer, der er dygtige og tager enhver opgave seriøs.  Men for at spare Dem for en grim og uheldig oplevelse, så vil vi gerne opfordre Dem til at være selektiv, når De skal have væggelus bekæmpet.  Hvis et firma leverer en ringe eller overfladisk skadedyrsservice, kan det tage uger – måske måneder at rette op på igen. Ja, nogle kommer aldrig problemer med væggelus til livs  DERFOR – undersøg derfor markedet grundigt, inden de bestiller nogen til at bekæmpe væggelus !

Vi lever i et samfund…

, hvor man man lige skal prøve selv først for at spare penge. Det skyldes delvist, at afgifterne på gift og sprøjtemidler er så vanvittige høje i Danmark. Og dels at vore lønninger er høje – uanset fag i servicebranchen. Det ses tydeligt i brancher som tandlæger, frisører o.lign. Hvor kan man spare halvdelen bare ved at køre syd for grænsen.  Omkring det at prøve selv – så ser man fra alm. håndværkerarbejder som VVS, hvor man efter flere ihærdige forsøg ikke har succes og mange må give fortabt på et tidspunkt.  Det kan man altså bare ikke gøre med bekæmpelse af væggelus. Her bruger man ikke bare midler mod diverse insekter, der kan købes i håndkøb og uden erfaring i brugen af disse.

Alt for ofte ser vi…,

at der bliver opbygget en resistens, og da konsekvensen ved resistens kan være uoverskuelige og ikke kan genoprettes, skal dette derfor klart frarådes. Chancen for selvstændig at lave bekæmpelse af væggelus uden erfaring og de rigtige midler er minimale. Det er derfor ikke uset at mange skadedyrsfirmaer helt fravælger at påtage sig opgaver, hvor man selv har forsøgt at bekæmpe væggelus.  Dette kan i værste fald betyde, at man er nødsaget til at leve med væggelus i en årrække, da det er begrænset, hvor mange effektive midler vi har i Danmark til bekæmpelse af væggelus.

Derfor…

skal det anbefales på det kraftigste, at man allierer sig med proff. bekæmpelse af væggelus.  Det er logisk nok, at kan man spare de penge og den tid, det koster at lade et autoriseret skadedyrsfirma klare opgaven, ville være at foretrække.  Men erfaring viser blot, at der intet er at spare.  Tværtimod bliver den endelige regning og oplevelse i sidste ende langt værre, end hvis man allerede fra begyndelsen havde tilkald proff. bekæmpelse af væggelus.

Et korrekt behandlingsforløb…

med proff. skadedyrsbekæmpelse bør foregå således: Firmaet finder spor og tegn efter væggelus, og opstarter herefter behandlingen med det samme.  Der skal foretages en anden behandling omkring 2-3 uger fra den første er afsluttet.  Et andet middel for at modvirke resistens hos væggelus.  Senest 14 dage efter den anden og sidste behandling skulle man ikke længere få væggelus bid.  Gør man dette, SKAL skadedyrsfirmaet tilkaldes for at genoptage behandlingsforløbet med det samme og nu have resistensproblemer in mente.  Det er ikke godt nok, at de bare kommer og sprøjter pletvist.  Opgaven skal tages ligeså seriøst 3 el. 4 gang, som den allerførste.  Vi har nogle gode eksempler på, at kunder allerede efter en enkelt behandling ikke har fået flere bid.

DETTE ER EN FALSK TRYGHED !

Hermed ikke sagt, at man ikke kan være heldig og ramme i første hug.  Men chancen for at at komme væggelus til livs med blot en behandling er minimal.  Det hjælper ikke noget at afvente og udskyde behandling nummer to.  Hvis det viser sig, at man igen bliver bidt af væggelus, så skal man starte helt forfra – altså 2 nye behandlinger med 14 dages mellemrum.  Dermed bliver prisen hos de fleste væggelusbekæmpere altså 33% højere i sidste ende.

Vil man tilkalde et professionelt skadedyrsfirma,

anbefales det at man udelukkende vælger mellem de skadedyrsbekæmpere, der tilbyder behandlingsgaranti. IKKE de bedste priser pr. behandling !!!  Det er alt for tit disse firmaer, der bevidst eller ubevidst leverer den ringeste skadedyrsbekæmpelse mod væggelus.  Det er logisk nok, da denne type virksomhed eller vil stille en garanti.   Så tommelfingerreglen er altid… når De bestiller bekæmpelse mod væggelus ( eller for dens sags skyld alle former for serviceydelser ) er: Gode anmeldelser, servicegaranti og veletableret/ velrennomeret med mange års erfaring indenfor skadedyrsbranchen.

Hvis et skadedyrsfirma ikke kan fremvise et sprøjtecertifikat, skal man holde sig langt væk !  Det er det eneste faste holdepunkt, De som kunde har for at en vis sikkerhed.

bekæmpe væggelus