Bekæmpelse af væggelus

Bekæmpelse af væggelus / sengelus

Bekæmpelse af væggelus – sådan skal & bør det gøres !

Bekæmpelse af væggelus

BEKÆMPELSE AF VÆGGELUS / SENGELUS

Lad det være sagt med det samme. Forsøg ikke selv bekæmpelse af væggelus med gift !

Vi lever jo i et gør-det-selv samfund, hvor mange fristes til at prøve selv for at spare penge. Det kan skyldes, at afgifterne på gift og sprøjtemidler er så vanvittige høje i Danmark. Man kender det fra alm. håndværkjobs som elektricitet, hvor nogle må give fortabt på et tidspunkt.  Det kan man bare ikke gøre med bekæmpelse af væggelus, hvis man anvender alm. gift, der kan købes i håndkøb og uden erfaring i anvendelse.  Vi ser ofte, at der bliver opbygget en resistens, og da konsekvensen ved resistens kan være uoverskuelige og ikke kan genoprettes, må det derfor klart frarådes. Chancen for selvstændig at lave bekæmpelse af væggelus uden erfaring og de rigtige midler er minimale. Derudover fravælger mange skadedyrsfirmaer helt at påtage sig opgaver, hvor man selv har forsøgt at bekæmpe væggelus.  I værste fald, kan dette betyde, at man er nødsaget til at leve med væggelus i en årrække.

Man kan med held selv forebygge eller minimere en væggelus angreb…

Det kan gøres ved at smide senge ud, fryse inventar ned, efterse revner og sprækker for væggelus.  Har man forstand på at arbejde med flydende kvælstof, er dette vel den bedste metode til bekæmpelse af væggelus. Man behandler de angrebne rum med stor succes, da ilten i rummene kvæles. Denne metode fjerner både væggelus og væggelusæg.

Vil man tilkalde et professionelt skadedyrsfirma, anbefales det at man udelukkende vælger mellem de skadedyrsbekæmpere, der tilbyder behandlingsgaranti – og IKKE de laveste priser pr. behandling !!!  Det er ofte disse firmaer, der bevidst eller ubevidst leverer den ringeste skadedyrsservice mod væggelus.  Ellers ville disse firmaer naturligvis også give garanti.  Så tommelfingerreglen, når De bestiller bekæmpelse mod væggelus er: Gode anmeldelser, servicegaranti og veletableret med mange års erfaring i skadedyrsbranchen.

Hvis et skadedyrs firma ikke kan dokumentere, at de har et sprøjtecertifikat, skal man holde sig langt væk !

Bekæmpelse af væggelus