Væggelus gift

Væggelus gift !

Væggelus gift findes ikke som et middel, ligesom man kender fluegift, myregift og andre insektgifte – kaldet pesticider.

Hæng lige på, inden De søger videre på et anden hjemmeside !  For hvad er det så denne side kan hjælpe Dem med ?

Væggelus gift bekæmpelse og væggelus bid

Allerførst skal De lige se en bemærkelsesværdig statistik…  

 • Præcis denne side læses af 85% mænd i alderen 25-55 år.  
 • 7 ud af 10, der ringer til os og bestiller bekæmpelse af væggelus er kvinder.  
 • Af disse 70% kvinder har mere end halvdelen af deres mænd selv prøvet at bekæmpe væggelus.  
 • Af disse mænd, der selv har prøvet at bekæmpe væggelus er 90% fra Jylland & Fyn !
 • 100% af dem der bestiller har stadig væggelus, når de ringer !!!  

Hvad fortæller disse tal så ?  Jo, det er et ømt punkt, og et spørgsmål om vor mandighed og stolthed.  VI KAN SELV !  Og ingen andre mænd skal komme i vores hjem og vise, at de har bedre egenskaber og viden.  Undertegnede forfatter dette indlæg er præcis i samme målgruppe, som ovennævnte statistik peger på !  Statistikken lyver altså ikke, og jeg kan ikke tælle på fingrene, hvor mange gange, jeg selv har forsøgt at klare diverse VVS, tømrer og elektrikeropgaver, hvor resultatet er gået fra skidt til uhelbredeligt !

Nu hvor vi med 85% sikkerhed “kender” hinanden, vil jeg derfor give Dem et rigtig godt råd !

…Nogle gange må man som “rigtig” mand sande, at det kan være klogt at lytte til andre “artsfælder” med mere erfaring, selv om det gør ondt i stoltheden !  Men med mere end 25 års erfaring i bekæmpelse af væggelus og andre skadedyr vil jeg mene, at jeg kan lære Dem noget omkring væggelus.

Nå, men tilbage til emnet om væggelus gift… Naturligvis findes der flere midler mod væggelus, som man med held kan bekæmpe væggelus med. MEN MEN MEN som ethvert andet håndværk, så er halvdelen af resultatet kun værktøjet, resten er erfaring og viden.  Jeg kan ligeså afsløre nu, at jeg ikke vil nævne hvilke midler man kan bruge til at bekæmpe væggelus.  Dels fordi:

 1. De fleste midler kræver erhvervsmæssig autorisation
 2. Skulle man få adgang til gift der kan bruges til væggelus, kræver det kendskab til kemikalier, altså et sprøjtecertifikat, da man ikke kan sammenligne f.eks. rengøringsmidler med bekæmpelsesmidler.
 3. Selvom det er en væggelus gift, er det ikke nok at sprøjte den rundt tilfældigt. Det skal udlægges korrekt og hensigtsmæssigt, da det ellers vil give bagslag i form af resistens hos væggelus.
 4. Resistens hos væggelus kan opbygges på flere måder. En ting er forkert udlægning som pkt. 3.  En anden og hyppigere faktor hos gift mod væggelus er aktivstoffer.  Man skal kende til aktivstoffer og midler, hvor de forskellige aktivstoffer findes.  Dernæst skal man vide rækkefølgen ved brug.

Ud fra ovenstående fakta, tillader jeg således at vurdere, at det kun er ganske få mennesker i dette land, der kan efterleve ovenstående punkter.  Derfor synes jeg også, at det er helt omsonst at skulle anbefale diverse væggelus gift og midler, hvor man selv kan gå i gang.  Det helt essentielle er altså:

 1. Gift mod væggelus udlægges de rigtige steder – og handler ikke om tæppebombning.
 2. Væggelus gift er ikke bare en all-round gift, men i stedet et spørgsmål om aktivstoffer
 3. Uanset middel mod væggelus, skal det udlægges med de rigtige intervaller. Ikke for korte – ikke for lange, da man ved overdreven brug vænner væggelus til midlet og dermed opbygger resistens.  Ved for lange intervaller vænner man ligeledes væggelus til midlet, hvor de optager et aktivstof men kroppen når at optage en mindre dosis, den kan leve med, og dermed vil den næste dosis med stor sandsynlighed ikke have effekt.  Dette kaldes resistens.

Det gode, eneste og rigtige råd er derfor… Betal for at få det udført korrekt !  Der er ikke tale om en vandhane, der drypper eller en stikkontakt, der skal skiftes.  Ved resistens risikerer De, at have væggelus i adskillige måneder, hvis der opbygges resistens.  Det er ikke pengene værd. hvis der er småbørn i huset, der ikke får sin nattesøvn pga. væggelus bid.

væggelus gift til bekæmpelse af væggelus og andre midler

Der findes en lang række skadedyrsfirmaer, der lever af opgaver som denne.  Ved indhentning af tilbud, skal De altid forlange følgende:

 1. En fast pris på opgaven – fra start til slut
 2. Garanti for at væggelus er bekæmpet indenfor den aftale pris.
 3. Dokumentation for sprøjtecertifikat
 4. Referencer er altid en god ting – Trustpilot kan ofte vise vej.

De kan indhente et tilbud her…

Yderligere information omkring væggelus kan hentes her…